Vår service

Vår service

Efter många års erfarenhet av egna husdjur som blivit som en del av familjen, har detta lärt oss hur viktigt det är att behandla djuren med omsorg och respekt även när livet flytt. På Flattinge Smådjurskremering vill vi därför hjälpa till med att ge ert husdjur ett värdigt slut.

Vi utför kremering av hundar, katter, sällskapsgrisar, ormar, varaner, kaniner, fåglar och andra mindre husdjur. På vår anläggning har vi en minneslund där du som djurägare i lugn och ro kan minnas dina älskade husdjur. Minneslunden är alltid öppen för besök, hjärtligt välkomna! Ni kan också få askan i en urna som ni själva valt ur vårt breda sortiment av bl a specialdesignade urnor. Eller ni kanske önskar sprida askan på exempelvis djurets favoritplats. Hur ni gör bestämmer ni själva.

Jag som driver Flattinge Smådjurskremering heter Ann-Sofie Geisler. Företaget är beläget i byn Flattinge, i närheten av E4 mellan Ljungby och Värnamo. Vårt upptagningsområde sträcker sig från kust till kust, vilket innebär hela Småland, Skåne, Bohuslän, Väster Götland, Halland, Blekinge och Öland. Alla våra bilar kör enbart på HVO100-bränsle.

Varmt välkommen att ta del av innehållet här på hemsidan och att kontakta oss för ytterligare information!

Att förlora en trofast vän

Alla som haft sällskapsdjur vet hur svårt det är, då man måste skiljas åt. När åren gått och åldrande och sjukdomar eller kanske en olycka gör att det inte längre finns något hopp om bättring för ens trofasta vän. Det kan kännas omänskligt svårt att fatta ett livsavgörande beslut om den man sett som en kär familjemedlem och som gett så mycket glädje. Därför är det ofta bra att låta en veterinär bedöma vad som är bäst för att undvika onödigt lidande.

När väl det definitiva beslutet tagits, är det viktigt att ens älskade djur får ett värdigt och smärtfritt slut. Sorgen efter ett sällskapsdjur är för många lika svår som efter en medmänniska, men så småningom växer glada och lyckliga minnen fram. Ta vara på dem!